Ingen bäbis, bara godis!

Första matdagboken nu då!

Idag har jag ätit:
1 skål youghurt med müsli
1 surskorpa
1 sallad
1 lite skål soppa
1 fil

Motion:
30 min promenad
30 min cykling

Jag väger ca 65 kg och är ca 162 cm lång 
Jag har alltså ingen riktig övervikt och är överlag ganska nöjd med min kropp förutom min mage! Ser ut som jag väntar barn ibland! Hm, allt lägger sig runt magen :(


Nej det är ingen bäbis, bara godis =)

"Ensamstående bantare"

Hejsan! 
Usch, vad det har varit mycket senaste tiden! Har jobbat som en riktig idiot! Tur att det börjar bli dags för skolan igen så småningom...

Nu har jag blivit lämnad helt ensam, gulle har farit iväg på affärsresa utomlands! Lite tråkigt de, speciellt när man inte vet exakt när han kommer hem så man har inget datum att "räkna ner till". 
Men för tillfället sitter han fast, han har lite passproblem så måste fixa ett nytt, stackaren :( Helt ensam i ett okänt land! Önskar att man skulle få vara där med han så att han skulle få lite sällskap iallafall!

Och vet ni vad? Jag tänker börja "banta" medans han är borta, och sen se om han märker någon skillnad! Folk påstår ju att killar inte märker de som vi gör, så nu ska jag testa ^^. Anledning att jag skrev banta inom citat tecken är för att det egentligen inte blir någon bantning. Nyttig mat och motion helt enkelt! Bye bye dumle och majonäsmackor! :D

Ska försöka lägga upp mått och vikt, eventuellt någon bild.
Matdagbok ska jag också försöka hålla! Men det skriver jag om på kvällarna när jag ätit klart för dagen! 
Och dagens  motion ska jag också skriva ner!

Nu ska jag gå ut på en kort promenad, sen blir det jobb. Usch, blir svårast att hålla sig ifrån allt kaffebröd på jobbet! :(



upptagen

Ojoj säger jag bara! Vad det har varit fullt upp de senaste dagarna. Bara jobbat och ordnat inför en fest som var på lördagen. Var dit med en klasskompis från högstadiet som jag inte umgåtts med på år och dagar! Hade RIKTIGT roligt! Tror jag ska försöka börja umgås med denna fd klasskompis... Vi var ju nära vänner hela högstadiet, så varför skulle det inte kunna gå igen?

Vi var ett litet gäng i högstadiet som splittrades efter nian. Alla gick till olika skolor, och alla har hittat nya "gäng" utom jag... Ibland brukar jag tänka att det är skönt att inte ha en massa vänner, att bara få sätta sig själv i första hand... Men oftast så känner man sig ganska ensam......

Ikväll ska jag med Jannica till en liten festival här i närheten. Det var hennes idé att vi skulle fara så vi får väl se hur det går... Hon har ringt 3-4 gånger och velat prata om var vi ska träffas osv.... Jag jobbar ju på kvällen så kommer dit lite senare.

Nej, nu måste jag börja göra mig i ordning för jobb!

"Jag har inte telefonen med"

Godmorgon!
Blev att ta en riktig sovmorgon idag! Blev lite sent igår...
Var till Jannica och drack kaffe och rökte för många cigaretter. Men jävlar vad roligt jag hade! Hon har inte svikit mig på någon vecka nu, kanske hon har skärpt sig? Det återstår att se... Men däremot svek hon en annan av sina kompisar. Det ringde på Jannicas telefon:

- Fan, nu är det NN, jag skulle ju träffa henne ikväll.
- Jaha?...
- Äh, *trycker på ljudlöst* Jag "har inte telefonen med"

Är det så hon har gjort mot mig alla de gånger jag har väntat och väntat på henne? Man har prövat att ringa, men inget svar... Och sedan nästa dag så ringer hon eller skickar ett SMS att "Det blev så sent igår, så antog att du redan hade somnat" 

Just nu vill jag vara att min pojkvän ska komma hem. Det börjar bli lite tråkigt utan honom nu :( Ingen att kramas med på kvällarna... Hoppas han kommer hem snart, han visste inte hur länge han skulle bli borta (han har ju semester nu...)

Svar på kommentar

Postat av: marina

är det nåt skämt det här eller? du kan inte på fullaste allvar mena att du är tjugo år gammal och skriver som en fjortis!? känns som hela din blogg är fake, att du sitter och hittar på allting om dina "vänner"....är det på riktigt så är du nog mest bara dum i huvudet. Gå till psykolog, du verkar ha svårt att förstå att du faktiskt inte är fjorton längre...eller så är det kanske det du är?

 

Tänkte skriva lite angående denna kommentar:

Nej, detta är inte ett skämt. Däremot tror jag inte att så många vet att jag känner såhär. Åtminstone inte mina "vänner". Jag har många bekant, men ingen riktig vän som jag kan lita på till 100 %. 

Jag vet inte om jag skriver som en fjortis? Jag är 20 år gammal född 1989. 

Bloggen är inte fake, visst jag ändrar namn men ALLT jag skriver är sanning. Det är mina känslor om olika situationer. En person som endast blivit sviken en gång kanske inte skulle reagera likadant som jag, men när det händer om och om igen så blir man ganska ledsen och får känslan att man inte har några riktiga vänner. 

Är jag dum i huvudet? Nej.

Jag har funderat på att gå till psykolog men inte för detta problem utan för ett annat. 

 

Då frågar jag dig "marina": Är det bara fjortonåringar som får känna att de inte har några vänner?


Ingen kom på mitt 18 års kalas

Hej!
Nu var man hemma från jobb igen då! Och tillbaka ska man imorgon bitti... Ojoj, bara jobb hela tiden känns det som ibland... Sitter ensam och slötittar på MTV, och slösurfar lite... En slö kväll helt enkelt! Jannica ska komma till mig och sova inatt.. Hon ska ut ikväll och har så långt hem så hon fråga om hon fick sova hos mig. Och snäll som jag är så svarade jag såklart ja... Ibland är jag nog för snäll, har VÄLDIGT svårt att säga nej. Kanske därför jag har så många "taskiga vänner" som utnyttjar mig. 

Men vad gör man då? Är ju inte världens lättaste att bara hitta nya kompisar mitt i allt. Är ju ändå 20 år, så alla gäng är redan skapade om ni förstår... Är svårt att komma in i ett nytt "gäng".
Själv har jag inte något "gäng", utan umgås med random personer... Skulle vara roligt att få tillhöra något gäng, har aldrig gjort det. Att man skulle vara typ 5-7 tjejer som umgås. Nu så känner ingen av mina "vänner" varandra, så man umgås bara med en i taget...

Försökte en gång "slå samman" alla "vänner". Det var när jag fyllde 18. Jag hade bakat en tårta och bjudit in alla (4 st, ja, jag vet har inte många "vänner"). Kan ju säga som så. Det sluta med att tårtan blev orörd. INGEN KOM. En sade ungefär en dag i förväg att hon inte skulle komma. En annan skicka ett SMS 1 timme före. De två sista hörde jag ingenting av. Då känner man sig ganska värdelös när man till och med hade bakat en tårta!
Som tur är så var min pojkvän med och han tyckte så synd om mig så att han bjöd in sina vänner och sin familj, så det blev kalas iallafall! Men lite konstigt att inte mina vänner kommer, däremot min pojkväns.... 

Detta är bara ett exempel på när mina vänner svikit, lär komma flera historier längre fram i bloggen....

Supa = vinprovning?

Här blåser det för fullt! Ska snart fara på jobb, ujuj, hur ska jag komma ut till bilen ens? Undrar om de godtar den ursäkten på jobbet "Jo, de va så att jag flög iväg när jag va påväg till bilen". Haha, i don´t think so.....

Ska även på kaffe till en "vän" före jobbet, vi kan kalla henne Petra. Och vad är felet på denna "vän" kanske ni tänker nu då? Jo, hon är så förbannat vuxen hela tiden. Jo visst, hon är ju gift och har barn. Men allt ska va så seriöst hela tiden! Om man bestämmer att man ska ut och supa, så har hon typ bokat in vinprovning på det lokala lyxhotellet. Och såklart är hennes man med också. Och ibland även ungarna. 
Det livet är jag inte riktigt redo för än! Är bara 20 bast och tänker nog inte förknippa supa med vinprovning på ett bra tag!

Ha det bra!

Godmorgon!

Godmorgon då! Var ut igår med Jannica så det blev att sova lite längre...

Hade faktiskt riktigt roligt! Och Jannica är en underbar supar-kompis =) Synd bara att hon sviker hela tiden när hon är nykter.. Men när vi är fulla så då är vi "bästisar" står vi och säger. 

Nu har min pojkvän farit iväg och hälsat på sin brorsa också. Han kommer va borta ungefär en vecka så jag är helt ensam ett tag framöver :( I början kan det vara ganska skönt att bara få va ensam och ta hand om sig själv, men efter några dagar så börjar man sakna någon att mysa med :/. Ikväll ska jag nog ha myskväll med godis och en bra film!



Förlåt?!

Idag skickade tjejen jag nämnde tidigare ett sms, där hon i princip bad om ursäkt. Jag låtsades som att allt var ok mellan oss, som jag gjort så många gånger förr... Men innerst inne vet jag att jag inte har någon att lita på, ingen att lita på till 100 %. Alla bara sviker. Själv försöker jag vara snäll och ställa upp i vått och torrt, men vad får man tillbaka. Jo, ingenting! Hur kan man vara så egoistisk?. Kan inte räkna alla gånger jag blivit sviken av mina "vänner". Speciellt denne, Jannica kan vi kalla henne. Lär väl antagligen nämna henne flera gånger.


Såg att Kissie söker ny BFF, kanske jag ska söka....

Lite bakis...

Idag är man ju lite bakis då... Ska snart börja promenera till jobbet. Kommer bli tungt idag/kväll. Äh, det är ju självförvållat så man ska inte sitta här och tycka synd om sig själv. Allt som allt så hade jag en skoj kväll igår. Brukar bli så när man är full, hemskt men sant. Åtminstone är det så för mig. När jag får lite alkohol i mig så blir jag mera social och då struntar jag i att jag inte riktigt känner någon utan pratar på ändå =) 

Nej hörrni! Nu måste jag börja gå... Och sen när jag slutat blir det väl städa......

mjo..

Mycket riktigt... Hon banga ur..... lämna mig ensam som så många gånger förr..... Känns hemskt att man inte har några "riktiga" vänner....

Men till sist hade jag en grejt kväll... Drack mig full och hade det roligt... jobb imorn, så det blir väl sova snart... Träffade en gammal bekant, en kille, skitsnygg är han.. han skjussa hem mig. jag har ju pojkvän, sen tre år, men det är inte så bra mellan oss just nu.. mitt liv känns inte så bra över huvudtaget. Har inte några riktiga vänner och min pojkvän är inte mycket till hjälp heller. Man får väl se vad som händer....

Hejsan!

Solen lyser, men jag känner mig neråt... Vet inte riktigt vad som är på gång men känner. Och nu precis när jag skrivit de där två meningarna ringer en "vän". Vi hade planer för ikväll, men nu ska hon tydligen hitta på något annat. FYfan va jag blir så trött.... Vi hade ju bestämt att vi skulle fara på ett evenemang. Och nu mitt i allt ska hon tydligen kanske hitta på nått annat. Hon skulle ringa eller messa sen och säga hur hon skulle göra. Helvete, de va ju snällt. Får väl sitta hemma jag bara nu då (bör tilläggas att jag inte har så mycket vänner....) 

Uppdaterar under kvällen.....

RSS 2.0